Salı, Kasım 15, 2011

Hepimizi Isıtan Bir Atkı

Daha önce burada kısaca FBloggers'ın ne olduğundan ve hangi amaçla kurulduğundan, burada da attığımız ilk küçük adımdan çok kısaca bahsetmiştim. Takipte kalın derken de kastettiğim an tam da bu andı işte.

ygtylmz ve tamchee'nin de kendi bloglarında bahsettiği gibi, (1, 2) yukarıda gördüğünüz sınırlı sayıdaki FBloggers atkılarını 15 TL'den satmaya karar verdik. Bir şekilde Fenerbahçe'ye katkı sağlayalım diyerek gittiğimiz Topuk Yaylası'ndaki organizyona katılırken oradaki köylerde bizi sarı laciverte boyadıkları defter sayfalarından yapılmış bayraklarıyla karşılayan kardeşlerimize bir yardımımız olsun dedik. Yaptığımız araştırmalardan sonra Yeniyurt, Yeşiltepe, Bakacak, Mengencik ve Bıçkıyanı'ndaki okullarda eğitimlerini sürdüren yüzün üstündeki kardeşimizin hem kışlık hem de eğitim-öğretim ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Bu atkılar sayesinde de bu ihtiyaçları mümkün olduğunca gidermeyi planladık.

Eğer siz de hem sizi soğuk havalarda, Fenerbahçeyi desteklerken ısıtacak bir atkıya sahip olurken bir yandan da küçük bir çocuğun hayatında bir değişiklik yapmak isterseniz, bu atkılardan alabilirsiniz. Belki küçük bir yardım olacak sizin için ama o gün orada bizi gördüklerinde bile gözleri parlayan kardeşlerimiz için bu tür yardımlar çok büyük anlamlar içeriyor.

Bir atkı edinebilmek için yapacağınız tek şey ise aşağıdaki hesap veya IBAN numarasına atkı bedelini yatırmak olacaktır.

İş Bankası ; 2422 0223663 Yiğit Yılmaz.
IBAN ; TR 8700 0640 0000 1242 2022 3663

Not: Atkı almak için para yatıran arkadaşların daha sonra Yiğit Yılmaz'la yigitsyilmaz@gmail.com adresinden iletişime geçmesi rica olunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder