Salı, Haziran 14, 2011

Başlıyoruz!

Merhaba millet. "Hello world!" tadındaki bu girişten sonra bu blogda neler bulabileceğinizden bahsedeyim biraz. Zaten bir süre sonra az çok benden neler bekleyebileceğinizi kavramış olursunuz.

Öncelikle ağırlıklı olarak spor okuyacaksınız burada. Dikkat edin yalnız, "spor". Ne sadece futbol, ne belirli bir kulüp. Gün gelecek buradan daha önce hiç izlemediğiniz hatta izlemeyi de düşünmediğiniz bir Bowling Şampiyonası videosu izleyeceksiniz, gün gelecek takımınızın şampiyonluğunu farklı bir açıdan okumak için şöyle bir göz atacaksınız.

Tabii ki tek ilgi alanım spor değil. Müzik de girecek işin içine zaman zaman, sinema da, hatta ve hatta yönetim bilimi de. Bir gün taktiksel bir analiz okurken, hemen ertesinde yönetimsel bir bakış açısıyla yazılmış bir eleştiri görürseniz şaşırmayın yani.

Sağ üstte bana ulaşabileceğiniz linkler mevcut. Blogla ilgili düşüncelerinizi, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bana ulaştırmaktan çekinmeyin. Sizin katkılarınızla birlikte daha iyi bir blog haline gelecektir burası da, unutmayın.

O zaman şimdilik müzikle başlayalım. Hiç durmadan dinleyebileceğim tek şarkıyla açalım blogumuzu. Alien Ant Farm'dan geliyor, Attitude. Böyle zaman zaman şarkı önerilerinde bulunurum. İstek parça yapmak serbest :)

2 yorum: