Pazar, Ekim 09, 2011

Kupa #1


Hasat mevsimi başladı. Ankara'da bu hafta sonu oynanacak Erkek ve Kadın Süper Kupa Haftasonu'nu Filenin Şövalyeleri galibiyetle açtı. Armanın gururu Sarı Melekler de aynı başarıyı sergileyecektir diye umuyorum bugün.

Geçen sene aynı salonda beşinci sette kaybettiğimiz Türkiye Kupası'nın rövanşını lig şampiyonu olarak almıştık Arkas'tan ama bu galibiyet çok daha iyi oldu. 2 önemli eksiği olan Arkas karşısında ilk iki seti iyi bir tempoyla rahat kazandık. Son set Arkas toparlanıp biz de biraz rölantide oynayınca dengeli giden maçı son sayılarda Leonal Marshall'ın harika servis ve hücumlarıyla bitirdik.

Geçen sezon o salondan çıkarken takıma şampiyonluk istediğimi söylediğimde aldığım kararlı bakışlar ve sezon sonu gelen kupa çok farklı bir hava katmış. Castellani yokken takımı harika hazırlayan Sinan Hoca'ya da büyük teşekkürler. Bu kadar motive ve hazır bir takım ve bu takıma şampiyonluk apoletiyle dönen Korkunç Ivan varken, bu maçı almamamız için hiç bir sebep yoktu. Seneye iyi başlamak çok güzel oldu Erkek Voleybol Takımı'mız için. İyi oynadığımız sürece her kupanın açık ara favorisi olduğumuzu net bir şekilde gösterdik. Hele o maçtan sonra oyuncuların yaptığı açıklamalar yok mu? Hepsini tekrar tebrik ediyorum. Kolay kolay sırtımız yere gelmez bu sene.

Kadınlar süper Kupa maçında ise Eczacıbaşı ile 18:30'da oynayacağız. Yeni sponsoruyla ve transferleriyle Fenerbahçe Universal de sezona kupayla başlayacaktır diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder